YB Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) diiringi YBhg. Prof. Dato’ Dr. Zulkifli Idrus
Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengedarkan bantuan makanan “Smile Pack” kepada mahasiswa UPM yang disediakan oleh MyFundAction, Food for Hunger dan Youth for Happiness, UPM. ⁣

Smile Pack yang diedarkan adalah nasi putih beras basmathi, pek kari daging dan pek kari ayam. Inovasi pek makanan ini dapat bertahan selama 2 tahun tanpa menggunakan bahan pengawet yang menggunakan teknologi Jerman melalui proses pensterilan retort untuk membasmi kuman.

Artikel sebelum iniFrontliners Hospital Putrajaya Dihargai
Artikel seterusnyaBilik Gerakan COVID-19 UPM Antara Yang Terbaik
Berkelulusan PhD dengan pengkhususan dalam bidang fatwa di USM, beliau juga merupakan Ahli Dewan Negara, Anggota The Muslim Council of Elders (UAE), Anggota The Assembly of Muslim Jurists of America (USA), mantan Menteri di JPM (Hal Ehwal Agama) dan mantan Mufti Wilayah Persekutuan. Antara guru beliau sepanjang pengajian di peringkat BA (Madinah) dan MA (Syria) adalah Syeikh Dr. Muhammad Sa'id Ramadhan al-Buti, Syeikh Muhammad 'Ali Thani, Syeikh Rushdi Qalam, Syeikh Dr. Muhammad Abdullatif Soleh al-Farfour, Syeikh Dr. Muhammad bin Muhammad al-Mukhtar al-Syinqiti, Syeikh Dr. Muhsin al-'Abbad dan ramai lagi.

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini